Tillsammans skapar vi värden för framtiden

Våra dotterbolag

Vi tror på ett tryggt, lokalt och innovativt företagande. Vi vet att samarbete är nyckeln till framgång. Därför arbetar koncernens medarbetare och bolag nära våra uppdragsgivare och övriga bolag i koncernen.
Läs mer om våra dotterbolag.

Storköksservice i Trestad AB

Storköksservice hjälper sina kunder med allt från enstaka maskiner till att projektera stora centralkök. Målsättningen är att alltid lösa kundens problem vid första besöket, därför har de själva ett stort lager med reservdelar samt att alla bilar är väl utrustade med delar. De erbjuder även serviceavtal i olika former samt årliga lagstadgade kontroller av kyl och värmepumpsanläggningar.
Gå till hemsidan

Löfgrens El AB

Löfgrens El är ett team med bred kompetens och många års erfarenhet. De utför installationer inom el, tele/data, batterilagring, solenergi, larm/passagesystem samt lantbruks/industriservice.
Gå till hemsidan

Teknik Isolering i Stockholm AB

Teknik Isolering grundades 1977 med inriktning på teknisk isolering, men verkar även inom asbestsanering, ventilationsrengöring och brandtätning. Uppdragsgivarna är främst VVS och ventilationsföretag, bygg- och industriföretag samt kommuner och landsting.
Gå till hemsidan

Lindströms Plåtslageri

Lindströms Plåtslageri grundades 1909 och erbjuder ventilationssystem för olika ändamål, tillverkar och installerar plåtprodukter samt tillhandahåller fastighetsservice inom ventilation och byggnadsplåt inom olika områden.
Gå till hemsidan

Elbyrån i Vaggeryd

Elbyrån erbjuder tjänster inom el och kommunikation till företag, privata kunder och kommuner. Vi ser oss som det lokala företaget i Vaggeryd med stor spännvidd – inget uppdrag är för litet, för stort eller för långt bort. Vår bas ligger i Vaggeryd och vi utför uppdrag i hela kommunen och dess omnejd.
Gå till hemsidan

GITAB

GITAB är en servicepartner för fastighetstekniska- och industriprocesstjänster. De levererar tjänster för optofiber, VS, el, ventilation, kyla/värme och styr- och reglerteknik. Företaget finns på fem orter: Västerås, Örebro, Köping, Fagersta och Ludvika. GITAB utför arbeten kring hela Mälardalen och Bergslagen
Gå till hemsidan

LGC Isolering AB

LGC Isolering är Sveriges största privatägda bolag inom teknisk isolering. Bolaget erbjuder tjänster inom värmeisolering, kylisolering, brandtätningar, VVS och industriisolering, värme och brandisolering ventilation. De finns på 8 orter runt om i landet: Växjö, Malmö, Helsingborg, Karlskrona, Motala, Göteborg, Stockholm, Mälardalen.
Gå till hemsidan

Johnsons El i Åre

Johnsons El är Jämtlands äldsta elföretag och en komplett leverantör av el- och belysningsanläggningar till företag, organisationer och privatpersoner. Bolaget etablerades 1925 och har en modern prägel där satsning på modern teknik och energilösningar är stor. Bolaget har kontor i Åre med filialer i Sveg och Vemdalen.
Gå till hemsidan

Jemtek

Jemtek är specialiserade på elkraftanläggningar. Bolaget hjälper sina kunder med projektering, konstruktion och montage av kontrollutrustning, ställverk, fördelningssystem, reservkraft, idrifttagning, belysningsanläggningar med mera.
Gå till hemsidan

Jemtel

Erbjuder alla typer av elinstallation & laddlösningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Man jobbar hårt med att minska kundernas energikostnader. Jemtel har sin bas i Östersund och Krokums kommuner. Bolaget omsätter 39 mkr och är 25 anställda.
Gå till hemsidan

J & B El

Företaget med bas i Boden utför stora och små elinstallationer i Norrbotten. Det kan vara allt från helhetslösningar, stora entreprenader, till mindre installationer i befintliga anläggningar. J & B El säjer, projekterar, installerar och servar alla typer av el, tele, data- och säkerhetsanläggningar. Kunderna är både privatpersoner och företag där bolaget har avtal med bland annat kommuner, byggföretag och fastighetsbolag som Fortifikationsverket och Akademiska Hus.
Gå till hemsidan

LM Vatten & Värme

LM Vatten & Värme har sitt säte i Gällivare och grundades år 2012. Man startade medindustriservice åt LKAB och har utvecklades med kundens expansion. Numera har man även ramavtal med Boliden som är en stor kund. Utöver industrin jobbar man även med entreprenader.

Ingmans VVS

Ingmans VVS har sitt säte i Svappavaara. Bolaget arbetar med industrirörläggeri åt LKAB i Svappavaara och Kiruna som huvudkund. Utöver detta har bolaget en lokal rörläggeriavdelning i Svappavaara.

MultCon

MultCon jobbar med elinstallationer och utgår från Boden men har nästan hela Norrbotten som arbetsområde. MultCon jobbar både mot företag och privatpersoner. Största affärsområdena är nyproduktion av villor samt installation och service mot industrin.
Gå till hemsidan

Denckert Elinstallationer

Denckert Elinstallationer erbjuder tekniska helhetslösningar för elinstallationer, larm, tele och datainstallationer. Verksamheten rymmer även service, kommunikation & säkerhet.
Gå till hemsidan

Eltech

Eltech jobbar med service & entreprenader inom el. Bolaget återfinns i Skellefteå där man är en stor aktör med avtal med Skellefteå Kommun, Skellefteå Kraft, Skelleftebostäder samt landstinget.
Gå till hemsidan

Swetech

SweTech Norr med säte i Haparanda är ledande på teknisk isolering i Norrbotten och halva Västerbotten. Förutom teknisk isolering som är den största delen arbetar man även ventilationsmontage, brandtätningar och byggplåt
Gå till hemsidan

Rörtjänst Vallda

Rörtjänst Vallda jobbar med traditionellt rörläggeri där service och nyproduktion av villor är företagets största affärsområde.
Gå till hemsidan

Borås Elteam

Företaget jobbar med el och är specialiserade på nybyggnation av snabbmatsresturanger runt om i landet.

Alf Ericson i Lerum

El entreprenad, service, fiber/data samt el & styrsystem mot industrin i Lerum med omnejd.
Gå till hemsidan

Elektrobyrån

El, automation och kyla i forna Skaraborg, Jönköping och Kristinehamn.
Gå till hemsidan

Klimat & VVS-teknik AB

Ventilation, VVS, styr & regler, OVK besiktningar och energioptimering i Värmland.
Gå till hemsidan

Ventilationsteknik i Kungsbacka AB

Fokuserade på större ventilationsprojekt i Göteborgsområdet.
Gå till hemsidan

Filipstads Elbyrå AB

Automationslösningar och elinstallation i Värmland.
Gå till hemsidan

EL & Automation i Nora AB

Industriautomation och elinstallation i Närke med omnejd.
Gå till hemsidan

Skaraborgs Värme & Rörinstallation

Fd Skövde Rörinstallation och Skaraborgs Värme & Ventilationsservice samlas framåt under Skaraborgs Värme & Rörinstallation. Rörinstallationer, värmepumps installationer och service i forna Skaraborg.
Gå till hemsidan

Sofia Rör AB

Kompetens inom alla arbeten som rör värme, vatten, kyla och stadsgas. Bolaget är verksamt i Stockholmsområdet.
Gå till hemsidan

El & Martinteknik i Kållekärr AB

Utför alla typer av elinstallationer både hos privatpersoner, företag- och fartygsinstallationer på Tjörn med omnejd.
Gå till hemsidan

Elfixaren i Ale AB

Specialiserade på nybyggnation och renovering av bostäder, lägenheter och flerfamiljshus i Göteborgsområdet.
Gå till hemsidan

VVS Installationer Väst AB

Fokuserade på nyproduktion i Göteborgsområdet.
Gå till hemsidan

Larsson & Karlsson Elinstallationer AB

Specialiserade på nybyggnation och renovering av bostäder, lägenheter och flerfamiljshus i Hallandsområdet.
Gå till hemsidan

Jio eltjänst AB

Elinstallation, automation och entreprenader i Göteborgsområdet.
Gå till hemsidan

Strands luft AB

Fokuserade på större ventilationsprojekt i Stockholm- och Västerås områdena.
Gå till hemsidan

Ventilationsgruppen Bohuslän AB

Ventilationsprojekt och service i Bohuslän och Göteborgs områdena.
Gå till hemsidan

Hermanssons Rör AB

VS-installationer med fokus på nyproduktion i Stockholmsområdet.
Gå till hemsidan

OL Rör AB

VS-installationer med fokus på villor, radhus och flerfamiljshus i Stockholmsområdet.
Gå till hemsidan

BRIAB

Teknisk isolering av ventilationskanaler och rör i västra Sverige.
Gå till hemsidan

Avfuktningsteknik i Sverige

Spetskompetenser inom avfuktning, mögel- och luktsanering.
Gå till hemsidan

COVE

Stor kompetens inom ventilation med fokus på totalentreprenader i Göteborgsområdet.
Gå till hemsidan

Rör & Energiteknik

Service och nyproduktion inom industri och fjärrvärmeanläggningar med inriktning på energi och kompletta rörinstallationer.
Gå till hemsidan