Kraften som energioptimerar samhället

Vi ser till helheten

Hjo Installation är en svensk koncern som består av ett stort antal lokala bolag inom energioptimering, el, VS, ventilation och teknisk isolering. Med kompetens, ansvarstagande och nytänkande skapar vi så ekonomiskt effektiv energianvändning som möjligt, samtidigt som den gör minimalt avtryck på klimatet.

Vi är Hjo

Vi är en stabil grupp av företag i en decentraliserad koncern där ledarna och deras bolag ges stor handlingsfrihet och delaktighet i koncernens fortsatta utveckling. Våra drygt 1300 medarbetare är nyckeln till koncernens framgång.

Tillsammans visar vi vägen

Hjo Installation är en svensk installationskoncern som har satt energioptimering och minskad miljöpåverkan i fokus. Med stark kompetens inom el, VS, ventilation och teknisk isolering strävar vi efter att vara en spännande och nytänkande utmanare på marknaden. Genom ett stort antal lokala bolag kan vi erbjuda våra kunder en trygg, smidig och innovativ leverans av installationslösningar.

Vår ambition är inte bara att vara bäst på att leverera tjänster, utan också att minska våra kunders miljöpåverkan. Genom att erbjuda energieffektiva och miljövänliga lösningar vill vi vara en aktiv del i omställningen mot en mer hållbar framtid.

Vi är stolta över att kunna bidra till att minska klimatavtrycket och att vara en pålitlig partner för våra kunder.

Vill du bli en av oss?

Vi söker alltid efter nya duktiga medarbetare till våra bolag. Lämna en intresseanmälan, så hör vi av oss.

Skicka en intresseanmälan

Möt några av våra medarbetare

Frihet och samarbete

På Hjo Installation får de lokala bolagen utvecklas efter sin egen strategi, men det finns alltid centralt stöd inom räckhåll. Vi ser stora möjligheter till utveckling inom moderbolaget, inte minst då vi har en bra dialog och härlig jargong mellan alla bolag och kollegor.

"Johnny personifierar ordet yrkesstolthet" - Fredrik Sällqvist (VD)

Johnny Ljungborg, VENTILATIONSTEKNIK I KUNGSBACKA

Kompetenta kollegor hjälper varandra

Jag skolade om mig till elektriker och sökte praktik på Jio Eltjänst. Jag trivdes väldigt bra bland kompetenta och trevliga kollegor, så när jag skulle söka jobb blev valet enkelt. Nu ser jag fram emot att lära känna fler medarbetare från andra bolag inom koncernen. Jag är övertygad om att vi har mycket att lära av varandra!

Gunilla Israelsson, JIO ELTJÄNST

Nära samarbete mellan bolagen

Jag gillar att tillhöra en liten firma med familjär känsla och bra samarbeten mellan medarbetare och uppdragsgivare. För oss som bolag känns det tryggt att med att ha en större spelare som Hjo Installation i ryggen när bredare erfarenhetsutbyte krävs. Tack vare snabba beslutsvägar och okomplicerade kontakter mellan alla lokala bolag inom Hjo Installation kan vi ta fram spetsiga erbjudanden till alla våra uppdragsgivare.

Thomas Forslund, VVS INSTALLATIONER VÄST

Vill du bli en av oss?

Vi söker alltid efter nya duktiga medarbetare till våra bolag.
Lämna en intresseanmälan, så hör vi av oss.

Skicka en intresseanmälan