Kraften som energioptimerar samhället

Vi ser till helheten

Hjo Installation är en svensk koncern som består av ett stort antal lokala bolag inom energioptimering, el, VS, ventilation och teknisk isolering. Med kompetens, ansvarstagande och nytänkande skapar vi så ekonomiskt effektiv energianvändning som möjligt, samtidigt som den gör minimalt avtryck på klimatet.

Vi är Hjo

Vi är en stabil grupp av företag i en decentraliserad koncern där ledarna och deras bolag ges stor handlingsfrihet och delaktighet i koncernens fortsatta utveckling. Våra drygt 1300 medarbetare är nyckeln till koncernens framgång.

Tillsammans visar vi vägen

Hjo Installation består av lokala installationsföretag och energikonsulter med fler än 1300 medarbetare runt om i Sverige. Hos oss finns specialistkompetens inom alla branschsegment.

Vi tänker långsiktigt och ligger långt fram vad gäller energioptimering. Smarta lösningar som gör energianvändningen så ekonomiskt effektiv som möjligt, samtidigt som den gör mindre avtryck på klimatet.

Vårt fokus på medarbetaren genomsyrar hela organisationen och vi arbetar kontinuerligt med att stärka samarbetet och kompetensutbytet mellan bolagen. Tillsammans skapar vi innovativa idéer och processer som hjälper oss att nå våra gemensamma mål idag och i framtiden.

Vill du bli en av oss?

Vi söker alltid efter nya duktiga medarbetare till våra bolag. Lämna en intresseanmälan, så hör vi av oss.

Skicka en intresseanmälan

Möt några av våra medarbetare

Frihet och samarbete

På Hjo Installation får de lokala bolagen utvecklas efter sin egen strategi, men det finns alltid centralt stöd inom räckhåll. Vi ser stora möjligheter till utveckling inom moderbolaget, inte minst då vi har en bra dialog och härlig jargong mellan alla bolag och kollegor.

"Johnny personifierar ordet yrkesstolthet" - Fredrik Sällqvist (VD)

Johnny Ljungborg, VENTILATIONSTEKNIK I KUNGSBACKA

Kompetenta kollegor hjälper varandra

Jag skolade om mig till elektriker och sökte praktik på Jio Eltjänst. Jag trivdes väldigt bra bland kompetenta och trevliga kollegor, så när jag skulle söka jobb blev valet enkelt. Nu ser jag fram emot att lära känna fler medarbetare från andra bolag inom koncernen. Jag är övertygad om att vi har mycket att lära av varandra!

Gunilla Israelsson, JIO ELTJÄNST

Nära samarbete mellan bolagen

Jag gillar att tillhöra en liten firma med familjär känsla och bra samarbeten mellan medarbetare och uppdragsgivare. För oss som bolag känns det tryggt att med att ha en större spelare som Hjo Installation i ryggen när bredare erfarenhetsutbyte krävs. Tack vare snabba beslutsvägar och okomplicerade kontakter mellan alla lokala bolag inom Hjo Installation kan vi ta fram spetsiga erbjudanden till alla våra uppdragsgivare.

Thomas Forslund, VVS INSTALLATIONER VÄST

Vill du bli en av oss?

Vi söker alltid efter nya duktiga medarbetare till våra bolag.
Lämna en intresseanmälan, så hör vi av oss.

Skicka en intresseanmälan