Nyheter, Pressmeddelanden27 februari 2024

Storköksservice i Trestad blir en del av Hjo Installation

Vi är glada att kunna meddela att Storköksservice i Trestad blir en del av Hjo Installation. Förvärvet stärker markant närvaron i västra Sverige och möjliggör en utvidgning av tjänsteutbudet och en förstärkning av kundrelationerna i området.

Storköksservice i Trestad omsätter med sina 11 anställda ca 40 MSEK och har ett geografiskt arbetsområde som sträcker sig från Göteborg till Nordby, omfattande områden såsom Trestad, Dalsland, Lidköping, Grästorp och Vara. Företaget har en bred kundkrets såsom Rastakedjan, flertalet industrier och kommuner.

Som en del av detta förvärv kommer Fredrik Johansson, för närvarande VD för Storkökscenter och Intemp i Uddevalla, att anta rollen som VD även för Storköksservice. Hans ledarskap och erfarenhet kommer att vara en nyckelfaktor när vi strävar efter att ta större marknadsandelar, i kombination med att tidigare VD Joakim Hammarqvist finns kvar och ansvarar för försäljningen. Med Joakims säljexpertis och erfarenhet förblir han en viktig del i vår organisation och kommer bidra till fortsatt framgång.

-Framtiden ser ljus ut för vår utökade närvaro och det skall bli otroligt roligt att få driva alla tre bolagen.
Vi ser fram emot att föra samman våra styrkor och erbjuda ännu bättre service till våra kunder, samtidigt som vi fortsätter att utvecklas och växa, säger nya VDn Fredrik Johansson.

-Vi ser med spänning fram emot att se hur Storköksservice, Intemp och Storkökscenter kan växa tillsammans och stärka vår lokala närvaro, säger Koncernchef Christoffer Olbrich

Storköksservice har tillträde den 1/3

För mer information, vänligen kontakta:

Christoffer Olbrich, Koncernchef Hjo Installation
0709-90 06 26, co@hjoinstallation.se

Fredrik Johansson, VD
0702 - 99 10 58, fredrik@storkokscenter.com