Nyheter, Pressmeddelanden8 februari 2024

Hjo Installation förvärvar Löfgrens El i Tranås

Företaget är baserat i Tranås och har idag 12 anställda. Bolaget grundades 2011 och har en årlig omsättning på drygt 27MSEK. Löfgrens El har etablerat sig som en pålitlig aktör inom olika installationsområden, inklusive larm och passagesystem, el/tele/data, batterilösningar, solenergi samt service för lantbruks- och industribehov.

-Löfgrens El är ett fint bolag som med sin expertis kompletterar till koncernens befintliga portfölj och möjliggör bredare helhetslösningar för kunderna, säger Mattias Ansgariusson, Förvärvsansvarig Hjo Installation.

-Känslan är otroligt bra och det här blir en nystart. Vi har övervägt flera alternativ men magkänslan sa Hjo Installation efter att jag hade träffat Christoffer, Mattias och Fredrik. Jag ser fram emot nya kollegor och i ett större format kunna samarbeta och kunna ta hjälp av varandra, säger VDn Andreas Löfgren.

Löfgrens El har stor erfarenhet av större nybyggnadsprojekt, och ett som färdigställdes nyligen var en kontorsbyggnad på hela 10 000 kvadratmeter. Några av företagets elektriker är tillgängliga för uppdrag i hela landet, och internationellt. Däribland har de slutfört ett belysningsprojekt i ett showroom för en bilfirma i Amsterdam och även i Filippa K’s flaggskeppsbutik i Berlin.

Löfgrens el har sitt tillträde den 29/2. Varmt Välkomna!

För mer information, vänligen kontakta:

Christoffer Olbrich, Koncernchef Hjo Installation
0709-90 06 26, co@hjoinstallation.se

Andreas Löfgren, VD
0140 - 77 03 30, andreas@lofgrensel.com