Nyheter, Pressmeddelanden9 januari 2024

Hjo Installation expanderar ytterligare inom teknisk isolering

Hjo Installation har förvärvat 100% av aktierna i Teknik Isolering i Stockholm AB. Detta steg markerar en expansion som stärker vår position inom segmentet.

Företaget har sitt säte i Rönninge och med sina 17 anställda en imponerande omsättning på 29 MSEK.
VD Jan Andersson har drivit företaget sedan det grundades 1977 med inriktning på teknisk isolering, men verkar även inom asbestsanering, ventilationsrengöring och brandtätning. Uppdragsgivarna är främst VVS och ventilationsföretag, bygg- och industriföretag samt kommuner och landsting.

-Att vara en del av ett större sammanhang ger oss inte bara nya möjligheter utan även en starkare grund att bygga på. Vi ser fram emot att dela våra erfarenheter och lära oss av våra nya kollegor samtidigt som vi fortsätter att erbjuda högkvalitativa tjänster inom teknisk isolering, säger Jan Andersson.

-Det känns otroligt roligt att få integrera Teknik Isolering i Hjo Installation och dra nytta av deras expertis och erfarenhet. Detta förvärv markerar en spännande fas i vår tillväxtresa, och att tillsammans skapa en ännu starkare och mer framstående närvaro inom teknisk isolering, säger Christoffer Olbrich.

Förvärvet av Teknik Isolering hade sitt tillträde 23/12 och bolaget kommer ligga under region öst.

För mer information, vänligen kontakta:

Christoffer Olbrich, Koncernchef Hjo Installation
0709-90 06 26, co@hjoinstallation.se

Jan Andersson, VD Teknik Isolering i Stockholm AB
0707-72 69 90, jan@teknikis.se