Nyheter30 maj 2024

En ny tradition inom Hjo Installation har satts i verket

Låt oss presentera: Regiongolf – en årlig golftävling som inkluderar både våra dotterbolag och kunder från våra olika regioner. Detta initiativ är en del av vår strategi att stärka banden inom koncernen och nyttja våra synergier på bästa möjliga sätt.

Initiativet startades som ett pilotprojekt i region öst, där elva av våra dotterbolag gick samman och bjöd in kunder och leverantörer till en dag fylld av tävling och nätverkande. Totalt blev vi 44 starka deltagare i den gassande värmen. Utfallet blev över förväntan och är tanken är att nästa år fortsätta i alla våra regioner och för att slutligen kulminera i en storslagen final i Hjo.

Vi är övertygade om att golftävlingarna inte bara kommer att stärka banden mellan våra bolag och kunder, utan också knyta nya relationer. Låt oss tillsammans skapa en tradition som kan leva vidare och bli en av höjdpunkterna i vår årliga kalender.

Vi tog tillfället att ställa några frågor till Joakim Denckert som varit en stor del av planeringen.

Vad var det som inspirerade till detta pilotprojekt?
-Vi ville skapa en aktivitet som kunde föra samman våra bolag på ett informellt och roligt sätt. Golf erbjuder en perfekt balans mellan konkurrens och samarbete, vilket passar våra mål bra.

Hur har responsen varit från deltagarna och kunderna hittills?
-Responsen har varit oerhört positiv. Både kunderna och leverantörer har uttryckt att de uppskattar att vi inkluderar dem i denna typ av initiativ och att det är värdefullt att få träffas rakt genom leden från materialleverantör till slutkund, avslutar Joakim.

Vi fick också ett fint tillfälle att ställa ett par frågor till Henrik Appelgren, VD på Sofia Rör AB.

Vilka fördelar ser du med att ha en sådan tävling inom koncernen?
-Att koncernen tar initiativ att starta en sådan här rolig tävling tycker jag är jätteroligt! Dels får man en dag men sina kollegor inom koncernen men man får även möjligheten att ta med sina kunder på ett kul event och dela kontakter. Sedan får man inte glömma bort våra duktiga leverantörer som också ställer upp att visa sina produkter en varm dag som det var och bjöd på god dricka och snacks!

Hur upplevde du att delta i den första upplagan i Region Öst?
-Att få delta i den första upplagan var superkul! Tävlingen gav oss en fin möjlighet att interagera med kollegor och kunder i en avslappnad och härlig miljö. Eventet var välorganiserat och jag är övertygad om att tävlingen kommer att bli något vi alla ser fram emot årligen. Jag kommer att sätta mig i hårdträning inför nästa års tävling för att knipa något av dom fina priserna som fanns!

Hur mycket av ditt golfspel är talang och hur mycket är tur?
-Tyvärr är mitt golfspel 100% talang, dock saknar jag den talangen som behövs för att spela golf, skrattar Henrik.

Tack till alla inblandade och synnerligen Joakim Denckert på Denckerts El AB och Daniel Liljekvist på Strands Luft AB för att ni gjorde vår första golftävling till en oförglömlig upplevelse.