Nyheter23 januari 2024

Administratör & Ekonomiträff 2024 - en stor del av Hjo Installation

Förra veckan fick vi chans att tillbringa två intensiva dagar tillsammans i hjärtat av Stockholm för en dedikerad administratörs- och ekonomikonferens. Målet var tydligt: dela insikter, lära av varandra och skapa en plattform för att diskutera bästa praxis och strukturer kring arbetsmetoder inom vår koncern.

Konferensen gav oss en möjlighet att uppskatta den mångfald av kompetenser och expertis som finns inom vår organisation. Vi fick inte bara bekräftelse på vårt arbete utan även inspiration och nya idéer att implementera.

-Vi är väldigt nöjda med utfallet och feedbacken från vår nyligen avslutade ekonomi- och administratörsträff. Det är kul att se den vilja och engagemang som finns i alla våra koncernbolag. Jag är otroligt nöjd med de workshops vi höll som tydligt visar att vi kan ta oss dit vi vill om alla drar sitt strå till stacken. Jag är övertygad om att vi kommer nå vårt mål, säger Lennart Sparud, CFO.

Dagarna var inte bara fyllda med workshops och diskussioner; de gav också möjlighet till nätverkande och att bygga starka relationer inom koncernen. Vi upptäckte att det finns en gemensam vilja att stötta varandra och dela kunskap för att driva hela koncernen framåt.

-Hjo överträffar som vanligt sig själva. Bra agenda, bra uppstyrt och ett riktigt härligt gäng! Ett företag som visar att de är måna om sin personal, riktigt kul att få vara med på. Väldigt givande dagar ihop med ekonomi och admin gänget på Hjo’s alla företag. Härligt med diskussioner med de som sitter med liknande arbetsuppgifter, säger Josephine Johansson på Klimat och VVS-teknik i Värmland AB.

Vi går nu tillbaka till våra arbetsplatser med förnyad energi, ökad förståelse och ett starkare sammanhang inom koncernen. Ett stort tack till alla medverkande, det är tillsammans vi gör det!