VÅRA FÖRETAG

Elektrobyrån Hjo AB

Elektrobyrån grundades i Hjo år 1946 och har under tiden vuxit, nu är vi etablerade på 7 orter i forna Skaraborg och Jönköpings län. Under årens lopp har ett antal företag fusionerat med Elektrobyrån. Januari 2019 förvärvade Hjo Installation Invest Elektrobyrån vilket var starten på en ny expansiv plan. Vi är sedan många år trippel AAA ratade.

K&K Väst el

Startades 1999 och har inriktningen på elinstallationer av framförallt lägenhetsprojekt och har mer än 20 års erfarenhet inom bostadssektorn. Bolagets beställare är genomgående de större byggbolagen i Göteborgsområdet. Maj 2019 förvärvade Hjo Installation Invest AB bolaget.

Klimat & VVS-teknik i värmland AB

KVT är ett kompetent team av servicetekniker inom ventilation, VVS, styr & regler, OVK besiktningar och energioptimering. Sedan starten i februari 2012 har verksamheten stadigt utvecklats och idag har finns verksamheter etablerad i Karlstad/Hammarö, Arvika och Munkfors.

Ströms el

Ströms El började sin resa redan 1918 och har i många generationer bedrivits i samma serviceinriktade anda, baserad på noggrannhet, erfarenhet och kunskap. Ströms El har elektriker med lång erfarenhet. Vi vänder oss till byggföretag, fastighetsägare, privatpersoner, offentlig sektor, bostadsrättsföreningar och kommunala verksamheter. Juni 2019 förvärvade Hjo Installation Invest AB bolaget.

elteknik i kristinehamn ab

Elteknik är verksamma inom elinstallation i Kristinehamn med omnejd. Bolaget kompletterar Elektrobyrån med sina 7 etableringar i forna Skaraborg och Bankeryd. Elteknik införlivades i Elektrobyrån Hjo AB 2021-09-01.

rörteknik i gullspång ab

Rörteknik är verksamma inom vs-installationer och som IVT-center har bolaget en väldigt stark poition på marknaden för värmepumpar. Rörteknik införlivades i Klimat & VVS-teknik AB 2021-09-01.

ventilationsteknik i kungsbacka ab

Ventilationsteknik har ett mycket gott rykte samt en bred och stabil kundbas med flertalet av de större byggbolagen och fastighetsägarna i Göteborgsområdet. Fokus på långsiktiga samarbeten med både kunder, underentreprenörer och leverantörer.

filipstads elbyrå ab

Filipstads Elbyrå arbetar med automationslösningar och elinstallation i Värmland och har som kundbas flertalet av de större industrierna och fastighetsägarna i området. Medarbetare med hög kompetensnivå samt fokus på långsiktiga samarbeten med både kunder, underentreprenörer och leverantörer.